FAQ

Mikä on Helsingin kävelyfestivaali?

Kävelyfestivaali on tapahtuma, jossa on opastettuja kävelyretkiä Helsingissä. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Kuka Helsingin kävelyfestivaalin järjestää?

Tapahtumalla ei ole varsinaista järjestäjäorganisaatiota (esim. yhdistystä), vaan festivaali kokoaa yhteen eri oppaiden kävelykierroksia. Jokainen opas vastaa omista kävelykierroksistaan. Tapahtuman on perustanut ja sitä koordinoi kävelykirjailija Pauli Jokinen.

Keitä ovat kävelyfestivaalin oppaat?

Festavaalin oppaat ovat päteviä ja ammattitaitoisia oppaita, jotka ovat perehtyneet omaan alaansa. Oppailla on erilaisia taustoja; auktorisoituja Helsinki-oppaita, kirjailijoita, historioitsijoita, yms.

Järjestetäänkö kävelykierrokset säällä kuin säällä?

Lähtökohtaisesti kyllä. Oppaat voivat halutessaan päättää kierroksen peruuntumisesta tai keskeytyksestä sään takia. Asiasta tiedotetaan Facebook-sivuillamme.

Paljonko kierroksille mahtuu osallistujia?

Osallistujamäärät vaihtelevat kierroksesta riippuen ja ne on ilmoitettu ohjelmiston yhteydessä. Mukaan pääsemisen varmistat ostamalla lipun verkkokaupasta ennakkoon. Jos kierros on loppuunmyyty, opas voi oman harkintansa mukaan ottaa mukaan vielä käteismaksajia.  

Haluaisin tilata kävelykierroksen yksityistilaisuuteemme, onnistuuko?

Ota yhteyttä festivaalin järjestäjään info@paulijokinen.fi

Miten kävelyfestivaalille pääsee oppaaksi?

Festivaalin oppaat ovat itse suunnitelleet omat kävelynsä. Jos sinulla on kävely, jonka haluaisit toteuttaa festivaalilla, niin ota yhteyttä festivaalin järjestäjään info@paulijokinen.fi